CITR

CITR este liderul pieței de insolvență și restructurare din România încă din 2008. Cu o experiență de peste 20 de ani în piața insolvenței și aproape 1000 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR administrează anual un patrimoniu de 1 miliard de euro și distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor, în misiunea sa de a salva valoarea din companiile românești.

CITR oferă servicii complete companiilor în dificultate, în orice stadiu s-ar afla și este un partener de bază pe acest drum al dificultății, atât pentru antreprenor sau manager cât și pentru creditorii companiei, cu scopul de a găsi cea mai bună soluție de business pentru toate părțile implicate.

Echipa CITR a avut o contribuție semnificativă la strategia și redactarea noii Legi nr. 216/2022 ce modifică și completează Legea nr. 85/2014 și care a transpus în Romania mecanismele de prevenție în business introduse la nivel european prin Directiva nr. 2019/1023. Prevederile legii au intrat în vigoare în termenul prevăzut de Uniunea Europeană, pe 17 iulie 2022. Începând cu aceasta dată, mii de companii din România pot beneficia de mecanisme de restructurare moderne orientate spre salvarea companiei și dezvoltarea afacerii.

CIT Restructuring

CIT Restructuring a fost fondată de experții din CITR, cu scopul de a oferi soluții de restructurare de business companiilor aflate în afara procedurilor judiciare, prin soluții personalizate, proiectate pe baza nevoilor specifice ale fiecărui business individual.

Echipa oferă consultanță de turn-around pentru companiile aflate în dificultate, managementul creanțelor neperformante, soluții pentru atragerea de capital, strategii pentru creșterea și dezvoltarea business-urilor neperformante și consultanță în afaceri, pentru restructurare operațională financiară și reorganizare judiciară.