CITR

CITR, liderul pieței de insolvență din România încă din 2008, cu o experiență de 20 de ani, a fost fondată cu obiectivul salvării și creșterii valorii din afacerile românești, prin reintegrarea acestora în circuitul economic, cu ajutorul mecanismelor inovatoare de reorganizare.

Clienții CITR beneficiază de o expertiză complexă, dobândită prin implicarea în aproape toate domeniile de business din economie.

Rata de succes a planurilor de reorganizare realizate de CITR până în prezent este de 100% și a distribuit creditorilor peste 400 de milioane de euro în ultimii cinci ani, din care 100 de milioane doar în ultimul an.

CITR e mai aproape de clienții săi prin cele 10 filiale din România și un birou internațional, localizat în Cipru. Totodată, compania noastră își propune extinderea în următorii ani pe noi piețe de pe continentul european.

CIT Restructuration

CIT Restructuring a fost fondată de experții din CITR, cu scopul de a oferi soluții de restructurare și companiilor aflate în afara procedurilor judiciare, prin soluții personalizate, proiectate pe baza nevoilor specifice ale fiecărui business individual.

Echipa oferă consultanță de turn-around pentru companiile aflate în dificultate, managementul creanțelor neperformante, soluții pentru atragerea de capital, strategii pentru creșterea și dezvoltarea business-urilor neperformante și consultanță în afaceri, pentru restructurare operațională financiară și reorganizare judiciară.