CONFIDEX

Confidex
este invitația lansată de Impetum Group din dorința de a crea un cadru de colaborare între personalități relevante din mediul de business, pentru a contribui la reconstrucția strategică și corectă a unei economii robuste în România.

Noutăți

Noutăți

Află mai multe
Studiile CONFIDEX

Studiile CONFIDEX

Află mai multe
DEZBATERI

DEZBATERI

Află mai multe

CONFIDEX

CONFIDEX este invitația lansată de Impetum Group businessului românesc de a folosi criza pentru o reconstrucție strategică și corectă pentru o economie mai solidă în România. Proiectul va radiografia pas cu pas efectele pe care criza coronavirusului le va avea asupra economiei și va pune accent pe elementele care redau încrederea mediului de business în economie

Legislație COVID 19

Legislație COVID 19

Află mai multe

Principalele noastre probleme de acum sunt capitalul de lucru, lipsa de predictibilitate legislativa, lipsa angajaților cu pregătire si schimbarea locurilor de munca prea des. Se angajează si pleacă dupa 2-3 luni . Chiar daca șomajul a crescut.

Firmă industrie, 1-5 mil

Ne confuntăm cu cresterea gradului de impredictibilitate, dificultatea atragerii de talente in organizatie, in contextul reticentei de a schimba slujba in timpul crizei și instabilitatea politica.

Firmă servicii, 5mil+

Masurile haotice luate de guvern sunt greu de pus in practica.

HORECA, firmă 1-5 mil

Ca urgențe în această perioadă menționăm contracararea efectelor scaderii inevitable a cifrei de afaceri, nevoia de ajustare a firmelor din grup la noua realitate economica și mentinerea locurilor de munca.

Firmă constructii, 5mil+