Noutăți

Rezultatele celei de-a 9 a ediții a studiului CONFIDEX sunt aici!

Studiul CONFIDEX reprezintă o analiză aprofundată a preocupărilor și încrederii mediului de business în economie. Vă invităm să găsim împreună elementele care redau încrederea antreprenorilor români în economie în predicțiile lor pentru acest final de an și pentru anul ce urmează.

Andrei Cionca, CEO Impetum Group și inițiatorul CONFIDEX 
„Spațiul economic românesc se desfășoară istoric între două coordonate: de la fatidicul mioritic al sorții, la arta de a jongla cu necunoscutul și de a prinde toate mingile la timp. De fiecare dată când economia noastră se confruntă cu dificultăți, companiile sunt puse în situația nu doar de a se adapta, ci și de a descoperi noi oportunități, care nu existau sau nu erau foarte vizibile în perioadele de acalmie. Este nevoie mai mult decât oricând să discutăm despre mecanisme de antifragilitate pentru antreprenoriatul românesc care, la orice undă de șoc, este mult mai puțin rezilient decât marile multinaționale. De aceea, nevoile de finanțare și de dezvoltare a afacerilor românești deschid calea către explorarea unor surse alternative de finanțare care pot acoperi necesitățile managerilor mai ales în aceste perioade în care economia este tensionată.”

CONFIDEX este cel mai amplu studiu bazat pe răspunsuri de la peste 550 antreprenori și manageri ai unor companii românești de impact din principalele 8 sectoare de business. Până acum, peste 2.500 de manageri C-Level au contribuit cu răspunsuri în cele opt ediții anterioare.