Echipa

Cunoaște echipa

Impetum Group aduce împreună o echipă ambițioasă, de profesioniști a căror bună reputație a fost și este reconfirmată cu fiecare succes, fie că e vorba de procedura insolvenței, investiții tip private equity sau inovație. Ne recomandă cele peste 1000 de proiecte în care am fost implicați — dar nu numărul în sine și nici mărimea lor, cât intensitatea multora dintre ele: deciziile curajoase, soluțiile în premieră, leadership-ul de reputație. Suntem cu toții practicieni ai valorii, aduși împreună de apetitul pentru reușită, cu același proiect comun pentru viitor: să maximizăm valoarea de business în oricare etapă din viața unei companii.

Impetum Group reunește 160 de specialiști, experți seniori în management strategic, analiști financiari, avocați, practicieni în insolvență, economiști, juriști, specialiști în marketing strategy și vânzări, gestiune patrimoniu.

În plus, Impetum Group se bazează pe departamentele sale suport: HR & Cultură organizațională, Comercial, Comunicare & Digitalizare, IT.

Expertiza în aproape toate domeniile de business se datorează experienței de peste 20 de ani a experților seniori ce activează în Impetum Group și companiile subsidiare: CITR, ROCA, ROCA X și AGISTA.

Andrei Cionca

CEO și Cofondator Impetum Group

Andreea Cionca Anghelof

Managing Director si Cofondator Impetum Group

Rudolf Vizental

CIO și Cofondator Impetum Group

Anca Manițiu

CFO Impetum Group

Vasile Godîncă-Herlea

Cofondator Impetum Group