Noutăți

28-3-2022
noutati

Impetum Group dă startul celei de-a șasea ediții CONFIDEX.

Aflați în fața unui nou T zero, războiul din Ucraina, CONFIDEX va analiza în dinamică efectele acestuia asupra economiei noastre. Te invităm să completezi chestionarul CONFIDEX ca să aflăm împreună în ce măsură va fi afectată economia națională de războiul din Ucraina.

Completează chestionarul CONFIDEX: https://survey.impetumgroup.com/chestionar-companii-martie-2022

De la debutul pandemiei, studiul CONFIDEX analizează percepția managerilor și antreprenorilor și încrederea lor în economie și oferă o repere solide pentru decizii de business informate în vremuri dominate de incertitudine. Rezultatele studiilor precedente sunt disponibile aici.

CONFIDEX este singurul studiu longitudinal despre încrederea în economie a managerilor români și care a reunit peste 1500 de manageri C-level din România.

Studiul CONFIDEX acoperă un eșantion de companii din top 7 categorii de sectoare economice contribuitoare la PIB: agricultură; industrie și energie electrică; construcții; comerț; HoReCa; transport, distribuție, depozitare; servicii. Răspunsurile sunt oferite de top management, iar dintre companiile vizate, 75% au peste 1 milion de euro cifră de afaceri și 31% peste 5 milioane euro cifră de afaceri.  Indicele Confidex e construit din agregarea a 29 de itemi și măsoară pe o scară de la 0 la 100 de puncte încrederea în economie a managerilor și antreprenorilor români.