ROCA

ROCA Investments este o companie de private equity care oferă soluții de capital și parteneriat activ pentru consolidarea și scalarea IMM-urilor  românești. ROCA contribuie la amplificarea potențialului companiilor, sprijinindu-le să își dezvolte strategii de business prin care accelerează creșterea valorii lor pe termen lung.

ROCA înseamnă capital românesc și este o inițiativă a comunității antreprenoriale locale, reprezentată la cel mai înalt nivel de mari antreprenori locali și de companii reputate și în poziții de leadership de piață, cu scopul de a contribui la dezvoltarea calitativă, la consolidarea mediului economic național și la prosperitatea actuală și viitoare a României.

ROCA face partenerilor ei două promisiuni unice, relevante și sustenabile: perspectiva diferită de definire a riscului și implicarea directă în business („skin in the game”).

ROCA este condusă de o echipă autorizată ca Administrator de Fonduri de Investiții Alternative (AFIA).

Recent, ROCA lansat 2 piloni strategici de business, ROCA Industry (ROC1), un holding de materiale de construcții și ROCA agri RDF un holding de agri.