ROCA

ROCA este o soluție modernă de smart investment și management, o nouă specie de private equity, dedicată IMM-urilor românești dintr-o arie largă de domenii de activitate, care au un viitor valid, dar traversează un moment dificil care amenință să întrerupă cursul organic al business-ului. E o călătorie de drum lung, propusă antreprenorului român aflat într-un moment dificil pentru afacerea și visul său.

ROCA înseamnă capital românesc și este o inițiativă a comunității antreprenoriale locale, reprezentată la cel mai înalt nivel de mari antreprenori locali și de companii reputate și în poziții de leadership de piață, cu scopul de a contribui la dezvoltarea calitativă, la consolidarea mediului economic național și la prosperitatea actuală și viitoare a României.

ROCA face partenerilor ei două promisiuni unice, relevante și sustenabile: perspectiva diferită de definire a riscului investițional și implicarea directă în business („skin in the game”).

ROCA Management

ROCA Management este divizia de management a soluțiilor noastre de smart investment, care asigură analiza și selecția companiilor, setarea tranzacțiilor și planificarea strategică a business-urilor, precum și activitățile de supervizare, controlling și reporting. Echipa are în componență manageri de investiții, departament de controlling și reporting, legal, dar și o echipă specializată în marketing strategy și digital.