ZF VIDEO

27-4-2020
confidex

Videoconferinţa ZF & Confidex by Impetum Group

Dezbaterile fac parte din Confidex by Impetum Group – un proiect de anvergură națională care va radiografia pas cu pas efectele pe care criza coronavirusului le va avea asupra economiei și va pune accent pe elementele care redau încrederea mediului de business în economie.

Confidex este invitația lansată de Impetum Group din dorința de a crea un cadru de colaborare între personalități relevante din mediul de business, pentru a contribui la reconstrucția strategică și corectă a unei economii robuste în România.

Luni , 27 aprilie, începând cu ora 10:30, am avut prima dezbatere din cadrul proiectului, într-o videoconferință găzduită online pe www.zf.ro și pe pagina de Facebook Ziarul Financiar, secțiunea videouri.

Videoconferința, cu tema Asigurarea fluxurilor financiare în economie, finanțarea companiilor și o radiografie a investițiilor pe timp criză, a fost moderată de Cristian Hostiuc, Director Editorial al Ziarului Financiar si Andrei Cionca CEO Impetum Group.

Alături de moderatori, la discuție au participat Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments împreună cu Tiberiu Moisă, Director General Adjunct Banca Transilvania, Andreea Pipernea, CEO NN Pensii, Cristian Popa, Membru în Consiliul de Administrație BNR, Bogdan Neacșu, Director General și Președinte al Comitetului de Direcție CEC Bank și Victor Căpitanu, Managing Director One United Properties.