Noutăți

18-5-2020
confidex

Confidex - Provocările companiilor românești înainte și după pandemie

Impetum Group, format din reunirea sub aceeași umbrelă a CITR, ROCA, ROCA X, împreună cu Ziarul Financiar, liderul presei de business din România, inițiază o serie de dezbateri mediatizate cu privire la problemele reale și actuale cu care se confruntă antreprenorii și economia locală.

Invitații acestor dezbateri vor fi antreprenori, reprezentați ai băncilor și ai mediului de afaceri din România, specialiști în diferite domenii dar și reprezentanți ai autorităților publice ce au impact în mediul de business. Împreună sperăm să ajungem la idei inovatoare și soluții viabile pentru economie.

Dezbaterile fac parte din Confidex by Impetum Group – un proiect de anvergură națională care va radiografia pas cu pas efectele pe care criza coronavirusului le va avea asupra economiei și va pune accent pe elementele care redau încrederea mediului de business în economie.

Confidex este invitația lansată de Impetum Group din dorința de a crea un cadru de colaborare între personalități relevante din mediul de business, pentru a contribui la reconstrucția strategică și corectă a unei economii robuste în România.

Astfel, organizăm marți, 2 iunie, începând cu ora 10:30, cea de-a treia dezbatere din cadrul proiectului, într-o videoconferință găzduită online pe www.zf.ro și pe pagina de Facebook Ziarul Financiar, secțiunea videouri.

Videoconferința, cu tema Provocările companiilor românești înainte și după pandemie, va fi moderată de Andrei Cionca, CEO Impetum Group și Cristian Hostiuc, Director Editorial al Ziarului Financiar.

Alături de ei îi avem invitați pe:

Radu Hanga – Președinte Bursa de Valori București

Iancu Guda – Președinte Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România

Andra-Olar Caragea – CEO CITR

Dragoș Petrescu – Președinte HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România

Dan Ștefan – Co-fondator si Director Executiv Autonom

https://www.facebook.com/events/976706869454094/

https://www.linkedin.com/events/6667033249992187904/